CADlink forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

CADlink, leading developers for sign making, engraving, inkjet film, 2D, 3D routing CNC machines software

  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 6 days ago #5880

  • k9pickles
  • k9pickles's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
I am using Signlab 9.1 Rev 1 and recently I have been having an outline issue.
I have used both the outline button on the tools fly out as well as the outline tool in the Transformation drop down.

I select my options, colors, etc for the outline, and the screen shows that the outline is there. Then I click out of the outline screen and back into the standard design area...and no outline appears.
Is there a solution or a patch for this issue?
Any suggestions appreciated.
Thanks in advance.
Last Edit: 9 months 6 days ago by k9pickles.
The administrator has disabled public write access.

PVObanner

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 6 days ago #5881

  • signit
  • signit's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 19
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I have had the same issue intermittently (and unpredictably). I've never had it happen with text, just objects. If you convert the object from polygon to polyarc or vice versa and then back, it seems to address the symptom. I have no idea what causes the anomaly,
but maybe this will help until someone comes up with a 'real' fix.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: k9pickles

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 6 days ago #5882

  • k9pickles
  • k9pickles's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
I did try this, but it did not resolve the problem. Still looking for solutions.
The administrator has disabled public write access.

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 5 days ago #5883

  • rayw
  • rayw's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 303
  • Thank you received: 69
  • Karma: 7
Look at the outline tools on the attached, I would normally have them set as they are here, what settings do you have?
The administrator has disabled public write access.

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 5 days ago #5885

  • k9pickles
  • k9pickles's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Yes, that is how my settings were already. Thanks for the help.Any other suggestions?
The administrator has disabled public write access.

Signlab 9.1 Rev 1 Outline Issue 9 months 5 days ago #5886

  • k9pickles
  • k9pickles's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Ok, I have a partial fix. I changed the settings away from what you showed my, then changed them back to what you showed me. In the Transformation/Outline Tools I am working again.
However, in the Work Space Tools I am not yet working.
I can set the outline sizes etc, and see them on my work space, but when I click out of it, the outlines disappear. (There is no "close" button, so I just click on my work space).
No luck fixing this yet.
Further suggestions needed please.
Thank you for your help.
Last Edit: 9 months 5 days ago by k9pickles.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.055 seconds