CADlink forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

CADlink, leading developers for sign making, engraving, inkjet film, 2D, 3D routing CNC machines software

TOPIC: signlab 8vpm

signlab 8vpm 9 months 2 weeks ago #6005

  • D Fleming
  • D Fleming's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0
tried all day to figure this out, perhaps someone can help. In the vpm, when I have more than one plot in queue, I get an error message saying invalid content for output when sent to plotter for cutting. When just one job is listed, no problem. Never encountered this before and cannot seem to find a solution. Thanks for any help.
The administrator has disabled public write access.

PVObanner

signlab 8vpm 9 months 2 weeks ago #6006

  • rayw
  • rayw's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 320
  • Thank you received: 71
  • Karma: 7
Can you attach an image of the VPM with a job and the error?
The administrator has disabled public write access.

signlab 8vpm 9 months 2 weeks ago #6008

  • D Fleming
  • D Fleming's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Karma: 0

If ther are two in vpm I get the error, as soon as I remove to leave only one, error goes away. Thanks
The administrator has disabled public write access.

signlab 8vpm 9 months 2 weeks ago #6011

  • rayw
  • rayw's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 320
  • Thank you received: 71
  • Karma: 7
Go to Queue > Properties > Layout Manager
Make sure the Layout Mode is set to Auto Page.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.052 seconds